Close
Close
Close
Close
Back
Back

Case study | Commercial

Turnmill, Clerkenwell, London UK

With its significant history and prominent location the new Turnmill building needed to make a statement that fitted its surroundings in London’s Clerkenwell Green Conservation Area.

Designed by architect Piercy & Co the remarkable façade of the building was created using over 85,000 handmade Danish bricks that took 27 different forms. Inside the full height artrium and entrance lobby provides a magnificent ‘introduction’ to Turnmill’s 70,500 sq ft of office and retail space.

The washrooms reflected the building’s trick of combining lightness with solidity. Dolphin Dispensers solid, high quality stainless steel Doc M pack , stainless steel grab rails and hinged support rail complemented the bright white walls creating a stylish washroom perfectly suited to its environment and accessible to all its users.

The Prestige dispensers were powder coated in a white to give an impressive effect against the bronze taps.

Products Used

Doc M Pack

ease BC5083-DocM

Monobloc Mixer Tap

blue DB1650 / DB1650-PC

Stainless Steel Double Toilet Roll Holder

elements BC270-2 / BC270-2B

Fixed Folding Seat

ease DP600210